Škoda in Nederland

Škoda is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 werd in Mlada Boleslav gestart met de bouw van fietsen, kort daarna volgden motoren en auto’s. Momenteel heeft Škoda zeven modellen: Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Octavia, Yeti en Superb. Pon Mobiel, onderdeel van Pon’s Automobielhandel, importeert sinds 1992 het Tsjechische automerk Škoda. Mede dankzij het steeds bredere (en duurzame) modellenprogramma maakt Škoda in Nederland een spectaculaire groei door.

Škoda is sinds 1991 onderdeel van Volkswagen AG: de modellen maken dan ook gebruik van de laatste Volkswagen-technieken. In combinatie met Škoda’s betrouwbare en innoverende design, de slimme prijs-kwaliteit verhouding en de brandstofbesparende toepassingen, zijn Škoda-modellen voor steeds meer consumenten een keuze om met recht trots op te zijn. Škoda is momenteel in 100 landen vertegenwoordigd. De modellen worden gebouwd in moderne fabrieken in thuisland Tsjechie, Oekraine, India, Bosnie-herzegovina, Kazachstan, Rusland en China.

Škoda bij Auto Goossens

Sinds 2001 zijn we officieel service dealer van Škoda. Naast de aankoop van een nieuwe- of gebruikte Škoda kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie. Alles vindt plaats volgens de standaarden zoals deze door de fabrikant zijn opgesteld. Kiest u voor kwaliteit en zekerheid, dan kiest u voor Auto Goossens. Kom gerust langs.
Kom gerust langs. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of via onze afspraakplanner op deze site.
Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Bekijk alle merken