Nieuwe werkplaats voor de toekomst

Bij Auto Goossens wordt volop gebouwd aan een nieuwe werkplaats, die speciaal ingericht wordt voor het onderhoud aan elektrische auto’s en voor het onderhoud aan de rijhulpsystemen van de nieuwste auto’s.
We zijn meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen maar dat vraagt wel iets van onze werkplaats. We richten de nieuwe werkplaats in met de nieuwste technologieën en speciaal gereedschap, geheel volgens de eisen en werkzaamheden die elektrische auto’s van zich vragen. Hierdoor kunnen we onderhoud doen aan elektrische auto’s, van alle merken. Uiteraard zijn onze medewerkers geschoold en op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De nieuwe werkplaats is niet alleen ingericht voor de elektrische auto’s. We hebben ook al het apparatuur en speciaal gereedschap aangeschaft voor het afstellen en kalibreren van rijhulpsystemen, zoals bijvoorbeeld automatisch inparkeren, adaptive cruise controle, lane-assist enz. Voor vele zullen dit nog ‘onbekende’ begrippen zijn, maar de nieuwste auto’s beschikken al over deze moderne technologieën. Je moet het zien als de voorloper van de zelfrijdende auto, die er ook aan zit te komen. Het is voor ons belangrijk om voor alle merken dit onderhoud te kunnen uitvoeren. Zo gaan we mee met de toekomst en alle ontwikkelingen in de autobranche.